Uniikki tapahtumasi muistetaan

Suunnittelen ja tuotan yrityksille juhlia ja muita tilaisuuksia yhteistyössä eri alojen toimittajien kanssa. Yritysjuhlat-paketti voi sisältää kaiken teeman suunnittelusta koristeluihin, cateringiin, esiintyjiin ja loppujärjestelyihin, jolloin sinä voit keskittyä omaan rooliisi tapahtumassa. Luonnollisesti voit tilata minulta vain tarvitsemasi palvelut.

Elävillä kukilla teet vaikutuksen

Floraaliset koristeet viimeistelevät messuosastosi designin, tuovat wow-efektin asiakasjuhlaan tai hohtoa lanseeraukseen.  Ja tärkeällä hetkellä yksilöllinen kukkatervehdys vie viestisi perille tyylillä.

Varaa aika suunnittelutapaamiseen tästä, tai soita puh. 040 554 7244.

Vinkki: Lahjoita kukat tilaisuuden jälkeen hyväntekeväisyyteen! Lue lisää blogistani.

Floridea-sopimus: viikkokukat ja paljon muuta

Kukat ja kasvit tuovat viihtyisyyttä yrityksesi tiloihin ja toivottavat asiakkaasi tervetulleeksi tyylillä. Suunnittelen yrityksesi ilmeeseen sopivan kokonaisuuden. Sopimukseen kuuluu tutustumiskäynti tiloissasi. Esimerkiksi:

  • Aulan tai neuvotteluhuoneen floraalinen koriste: kymmenen kukkatoimitusta vuoden aikana alkaen yhteensä 600 € (alv 0 %). Koriste voi olla kimppu, asetelma tai ruukkuistutus, vuodenajan ja sesongin huomioiden.
  • Viikkokukat: raikas kukkakimppu valittuun astiaan toteutettuna alkaen 50 €/kpl (alv 0 %).
  • Vihreyttä toimitiloihin tai kausikasvi-istutus sisääntuloon: kasvielementtien suunnittelu, toteutus ja huoltopalvelut; pyydä tarjous.

Sopimuksen minimikesto on 3 kuukautta. Toimituskulut lisätään.

Varaa aika suunnittelutapaamiseen tästä tai soita puh. 040 554 7244.