Kuva: Kaisu Ojansivu, kaisuojansivu.com

Juhlien suunnittelussa lähtökohtani on aina sinun haaveesi ja yhdessä määritelty budjetti. Palveluideni avulla asiat pysyvät hallinnassa ja aikataulussa, ja sinä voit keskittyä omaan rooliisi tilaisuudessa.

Sinetiksi sydämeesi

Häissä juhlistetaan kahden sydämen päätöstä yhteisestä elämästä, ja tapoja viettää tätä päivää on yhtä monta kuin on rakkaustarinaakin. Kymmenen tai sata juhlavierasta – yksi kantava idea tekee toteutuksesta mieleenpainuvan.

Hääsuunnittelun inspiraationa voi toimia vuodenaika, yhteinen harrastus tai jokin muu teille tärkeä asia. Onnistuneessa juhlassa valittu teema toistuu kaikissa elementeissä kuten kutsukortissa ja muissa visuaalisissa elementeissä, hääparin floraalisissa koristeissa ja juhlan ohjelmassa, tarjoiluissa ja pienissäkin yksityiskohdissa. Millaisista häistä te unelmoitte? Varatkaa aika suunnittelutapaamiseen tästä.

Juhlistetaan pyöreitä ja muita tärkeitä päiviä

Täysi-ikäiseksi! Viisikymppiset, 60 lasissa, 70 saavutettu, Täyttä elämää 80 vuotta – hääpäivän viettoa unohtamatta. Syntymäpäiväjuhlassa sankarin luonne ja mieltymykset saavat kukoistaa.  Haluatko nostalgiamatkalle nuoruuden muistoihin ja tunnelmiin, tai uuden elämyksen eri elementteineen?  Niin, ja yllätysjuhlia voi järjestää muuallakin kuin elokuvissa!

Vauvan ensimmäinen juhla

Kaste- tai nimiäisjuhlaa saatatte viettää pienellä piirillä, tai ehkä haluatte jakaa päivän kaikkien teille tärkeiden ihmisten kanssa. Juhlapakettiin voi sisältyä esim. kodin siivous ja järjestely juhlakuntoon, valitun teeman mukainen kattaus, koristelu ja catering, tarjoilijan palvelu ja loppujärjestelyt. Levänneenä ja stressittömänä voitte nauttia päivästä vauvan ja muun juhlaväen kanssa!

Jäähyväisten aika

Hautajaiset ja muistojuhla ovat tärkeä osa surutyötä, tapa hyvästellä ja osoittaa kunnioitusta edesmenneelle. Muistojuhlassa suruun punoutuu myös ilo ja kiitollisuus siitä, että tämä ihminen on ollut osa elämäämme. Kerro minulle läheisestäsi, ja suunnittelen kanssasi tilaisuuden, joka sopii juuri hänen muistamiseensa. Palveluuni voi sisältyä esim. kutsu/kiitoskortti, arkkukoriste ja tilakoristelu, juhlapaikan valinta, catering ja ohjelma, esimerkiksi musiikki- tai lausuntaesitys – tai joitain näistä. Avustan tarvittaessa myös hautaustoimiston kanssa asioinnissa ja muissa yksityiskohdissa.