Hääsuunnitelma mielessä, ison tai pienen perhejuhlan järjestelyt käsillä? Suunnittelen ja toteutan tilauksesta kukkakoristeluita huomioiden toiveesi ja valitsemasi teeman – ja toimitan kukat juhlapaikalle. Tutustu myös muihin palveluihini alla.

Kukkia tärkeisiin hetkiin

Elävät kukat täydentävät juhlasi ilmeen, ne tuovat estetiikkaa tilaan tai kattaukseen. Suunnittelen ja toteutan tilaisuutesi teemaan sopivat floraaliset koristeet, esimerkiksi hääjuhlaan tilakoristelut, morsiuskimpun ja rintakukat vaikka koko juhlaväelle. Kerro rohkeasti toiveistasi ja budjetistasi, ja ideoin tilaisuuteesi sopivan kokonaisuuden.

Viherenergiaa kotiin, salainen puutarha parvekkeelle

Olosuhteisiin oikein valitut kasvit viihtyvät ja jaksavat kukoistaa tuoden iloa jokaiseen päivääsi. Suunnittelen ja toteutan vihersisustusta ja istutuksia ruukkuihin, parvekelaatikkoihin ja amppeleihin. Sinun työksesi jää hoito-ohjeiden noudattaminen – tai tilaa myös huolto minulta.

Floridea-sopimus: Yksi tilaus, kukkia vaikka koko vuodeksi

Suunnittelen kotisi ilmeeseen sopivat kukat. Ihastu ja ylläty! Esimerkiksi:

  • Täysi kymppi: kymmenen kukkatoimitusta vuoden aikana alkaen 550 €. Koriste voi olla kimppu, asetelma, ruukkuistutus tai tilatyö – vuodenajan ja sesongin mukaan.
  • Viikkokukat: ihana vastasidottu kukkakimppu; 12 kimppua 3 kuukauden aikana alkaen 600 €

Kukkasopimuksen minimikesto on 3 kuukautta. Toimituskulut lisätään.