Kukkien ja kasvien maailma sisältää loputtomasti mahdollisuuksia elämyksiin. Alla näet muutamia palveluitani inspiraation lähteeksi, ideoin mielelläni lisää kanssasi. Katso lyhyt animaatio elävästä kukkakortista täältä. Nähdäksesi sen kirjaudu Facebookiin. 

Kukkaelämyspäivä tai -ilta/kesto alkaen 1,5 h

Uuden oppiminen ja käsillä tekeminen on ihanaa! Ohjaan pienille ryhmille esim. kukkakorun, kimpun tai asetelman tekemistä.  Jokainen saa kotiin viemisiksi valmiin uniikin työnsä – vai jatkatteko matkaa teatteriin tai ravintolaan kukkakoruissanne? Kokoa ryhmä ja kutsu minut omaan tilaasi. Voit tilata minulta myös valmiin virkistyspaketin, jolloin kukkaelämykseen sisältyy myös kurssitila, tarjoilua ja muuta ohjelmaa toiveidenne mukaan.

Nimikkopuun istutusseremonia

Nimikkopuun istutusseremonia sopii hienosti yritysjuhlaan, vauvan kaste– tai nimiäisjuhlaan, syntymäpäiviin tai tupaantuliaisiin. Istutusseremonia onnistuu koko kasvukauden ajan. Valitaan yhdessä sopiva puulajike ja istutuspaikka. Palveluuni kuuluu taimen hankinnan lisäksi istutuspaikan valmistelu maanparannuksineen, kasvituet ja –suojat sekä taimen juhlan mukainen koristelu.

Vinkki: Puun tai muun kasvin taimi kauniisti pakattuna ja koristeltuna on myös hieno lahja hänelle, joka harrastaa puutarhanhoitoa.

Miniatyyrimaisemat

Suunnittelen floraalisia pienoismaisemia ja muita kuriositeetteja erikoistilauksesta.  Jokainen työ on uniikki teoksensa, jonka ideoin sinun tarinasi pohjalta. Kuriositeetti sopii hyvin juhlasi katseenkiinnittäjäksi tai lahjaksi.